SeraCon

Partner voor HR uitdagingen

ir. Serafien Dhondt


Veelzijdigheid is één van mijn belangrijke kenmerken. Stilzitten ken ik niet. Ik studeerde in 1999 af aan de KU Leuven als burgerlijk ingenieur bouwkunde. Aansluitend werkte ik bijna 10 jaar als projectingenieur in de bouw.


In 2007 kwam ik in aanraking met de KernTalentenmethode. Een KernTalentenAnalyse bevestigde wat ik aanvoelde: ik heb minstens zoveel interesse voor mensen als voor techniek en hou bovendien van ondernemen. Ik besliste daarom mijn carrière een ommezwaai te geven en richtte mijn eigen onderneming SeraCon BVBA op.


Sinds 2008 ben ik Erkend KernTalentenAnalist. Het spreekt mij bijzonder aan om de kans te krijgen mensen te kunnen helpen door hen inzicht te geven in hun KernTalenten. Als zelfstandig consultant gebruik ik de KernTalentenmethode voor selectie en rekrutering, teambuilding, coaching en loopbaan- en studiekeuzebegeleiding. Om mijn kennis in Human Resources verder te verdiepen behaalde ik in 2016 een master diploma in arbeids- en organisatiepsychologie aan de KULeuven. Deze  studie doen en tegelijk in HR werken gaf mij de unieke kans om al het geleerde direct in de praktijk te brengen..


Als hobby geef ik muzieklessen aan kinderen en volwassenen. Ook hier geeft het begeleiden en coachen van mijn leerlingen zowel in klasverband als individueel mij veel plezier en voldoening.


Ik wil mijn ervaring dan ook verder gebruiken om met kennis van zaken maar vooral ook met veel enthousiasme mensen en teams te helpen en te coachen in hun ontwikkeling.

Expertises

  •  Recruitment
  •  Teambuilding
  •  Coaching
  •  Loopbaanbegeleiding
  •  Studiekeuzebegeleiding
  •  Erkend KernTalenten analist

Contact

Seracon BVBA

Holenteerstraat 22

3700 Tongeren


info@seracon.be

tel 012/ 213219

gsm 0477/372931